place
Konjevići bb
32000 Čačak
  • Dobrodošli
    Hotel Kole Čačak
  • Moderno i udobno
    Uživajte u komforu našeg smeštaja
  • Ukusno i prefinjeno
    Restoran Kole
saznajte više

O nama


Hotel Kole 3* nalazi se u Konjevićima na 3 km od Čačka, na magistarnom putu Beograd - Podgorica.
Izgrađen je 1996. godine kada postaje omiljeno mesto poslovnim putnicima, ali i porodicama i prijateljima.

Hotel ima 37 smeštajnih jedinica od koga su dva Queen i jedan King apartman. Kompletna adaptacija, sanacija i renoviranje hotela izvršeni su 2021. Godine. Restoran hotela “Kole” se modernim izgledom, bogatim izborom jela iz internacionalne i domaće kuhinje kao i uslugom izdvaja u gastronomskoj ponudi grada Čačka. Moderno opremljene sobe, izuzetna lokacija, stručno i ljubazno osoblje, učiniće Vaš boravak nezaboravnim.

Smeštaj

Sobe i Apartmani


Queen Apartman

Posebnu celinu u našoj ponudi hotela čine Queen apartmani, koje odlikuje izuzetan komfor i ambijent. Omiljeni izbor naših dugogodišnjih klijenata.

King Apartman

Vrhunski komfor i nenametljivi luksuz zbog čega ćete poželeti da ostanete dugo. Dve spavaće sobe, dva kupatila, dnevna soba i kuhinja za boravak kao kod kuće.

restoran
Hotel Kole

Restoran


Restoran kapaciteta 100 gostiju se nalazi u nivou recepcije. Predstavlja spoj modernog dizajna i kuhinje koja nudi vrhunska jela internacionalne i domaće kuhinje.

Uz vrhunska jela, u ponudi restorana je bogata vinska karta sa internacionalnom ponudom vina. Kuhinja restorana je opremljena prema najvišim standardima i u pratećoj opremi ima specijalne komore za zrenje mesa za pripremu vrhunskih mesnih odrezaka. Pored služenja pansionskih obroka, restoran hotela “Kole” je idealno mesto za organizaciju banketa, porodičnih proslava, radnih ručkova i koktela.

naslovna top footer
naslovna top footer
naslovna top footer
naslovna top footer